BURSA / ORHANELİ - İbrahim-Hüsniye Çağlayan Ortaokulu

Ock

TEKNOFEST, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan, ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

Haz

2023 YILINDA 8.SINIFLARDAN 70 ÖĞRENCİMİZİ DAHA MEZUN ETTİK. YOLUNUZ VE UFKUNUZ AÇIK OLSUN ÇOCUKLAR :)

Haz

OKUL AİLE BİRLİĞİ ADINA DÜZENLENEN KERMESİMİZE KATILIM YOĞUNDU.EMEKLERİNDEN DOLAYI TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Anasınıfı Öğretmnelerimizden NAZAN YARAR ve MERVE SEVİNÇ Anasıfı öğrencileriyle birlikte katıldıgı e twinng projesi ile cocukların doğaya karşı duyarlı bireyler olmasını,farkındalıklarının artmasını amaçladıklarını belirttiler.Okul bahcesinde yaptıkları etkinlik örneklerinden bir kaç kesit.